МОЛ Парадайз, комплекс „Парадайз”в с. Кубратово, комплекс „Варадеро” и Литекс парк се присъединиха към клиентите на „Княжевска”

От съвсем скоро към доволните ни клиенти се присъединиха и още няколко – заведение в МОЛ Парадайз, комплекс „Парадайз” в с. Кубратово, комплекс „Варадеро” и Литекс парк. Те са сред любимите на столичани места за отдих и забавления в свободното време.

В горещите летни месеци, докато се разхлаждате край басейните е хубаво да приемате повече вода от обикновено, заради силно дехидратиращите слънчеви лъчи, дори и само да релаксирате приятно на шезлонг в комплекс „Кубратово” или „Варадеро”. А когато добавим към слънцето и активни спортни дейности, на който се отдават посетителите на  Литекс парк, приемът на вода става повече от задължителен. 

Когато трябва да се предоставят услуги с високо качество, на които държат нашите клиенти, те няма как да направят компромис с нито един продукт или услуга, които използват техните гости и партньори. Ето защо те избраха „Княжевска” – Князът на водите”!

TOP