Веригата „Сръбска скара“, както и ресторантите Турска къща „Адана, „Старата къща“, „Бялата къща“ и „Сеньор Бурито“ са сред новите клиенти на Минерална вода „Княжевска“, които с фирменото си лого предлагат водата в обектите си. Похапвайки вкусно специалитетите на отделните заведения, гостите им утоляват жаждата си с най-вкусната вода „Княжевска“. Зима и лете, почитатели на вкусната хапка и напитка, не пропускайте да се насладите на кристално чистата „Княжевска“ – Князът на водите.
Поддръжниците на волейболния клуб „ЦСКА“ също могат да се радват на новата визия на водата с логото „100 сърца за ЦСКА“

Новият ни продукт

Новият ни продукт – 10 – литровата бутилка за диспенсери ще улесни клиентите – да не съхраняват многократните заменяеми галони за същите апарати.Когато е трудно осъществяването на практиката „пълно срещу празно” идват на помощ новите бутилки.По-леки,по-удобни,по-гъвково решение за различните нужди на клиентите ни!!!

От съвсем скоро към доволните ни клиенти се присъединиха и още няколко – заведение в МОЛ Парадайз, комплекс „Парадайз” в с. Кубратово, комплекс „Варадеро” и Литекс парк. Те са сред любимите на столичани места за отдих и забавления в свободното време.

В горещите летни месеци, докато се разхлаждате край басейните е хубаво да приемате повече вода от обикновено, заради силно дехидратиращите слънчеви лъчи, дори и само да релаксирате приятно на шезлонг в комплекс „Кубратово” или „Варадеро”. А когато добавим към слънцето и активни спортни дейности, на който се отдават посетителите на  Литекс парк, приемът на вода става повече от задължителен. 

Когато трябва да се предоставят услуги с високо качество, на които държат нашите клиенти, те няма как да направят компромис с нито един продукт или услуга, които използват техните гости и партньори. Ето защо те избраха „Княжевска” – Князът на водите”!

Децата се впечатляват и винаги биват привлечени от цветни, ярки опаковки или такива с картинки. Това е нормално, защото те виждат нещо пъстро и го асоциират с играчка и забавление. Много от производителите на сокове и захарни изделия разчитат именно на тази склонност на малчуганите и избират за продуктите си именно такива опаковки. Често те съдържат огромно количество захари и оцветители, които са вредни за децата в големи количества.

Всеки родител, пазарувал някога с децата си в голям хипермаркет,  се е сблъсквал с проблема да обясни на детето си защо не може тези или онези подсладени напитки или бонбони. Ето защо, осъзнавайки своята отговорност към здравето на децата и ограничаването на приема им на захари, ние пуснахме на пазара нашата нова серия детска вода “Княжевска”. Водата е със същите превъзходни вкусови качества в бутилки, атрактивни за най-малките, така че по естествен начин да ограничим консумацията на захар. Бутилките са разноцветни и с образа на Рошавото Гардже, което да и винаги спътник на децата в игрите им.

TOP